TERAPIGRUPPER

 

 
Terapikollektivet udbyder løbende udviklings- grupper med udgangspunkt i krops- og psykoterapeutiske metoder. Grupperne henvender sig alle der har lyst til at arbejde med sig selv i en støttende og udviklende gruppe.
 
 

HVORFOR GRUPPETERAPI
 

Det fleste oplever at de går på kompromis med sig selv for at indgå i fællesskaber, og at det ofte er i relationen til andre mennesker at det svære opstår. I en psykoterapeutisk udviklingsgruppe er der mulighed for at arbejde med hvordan du er tro mod dig selv sammen med andre.
I gruppen er der desuden en særlig mulighed for en fordybet proces, fordi vi har længere tid i det terapeutiske rum, og fordi man kan spejle sig i de andres proces.
 
Terapien tager udgangspunkt i samtale og krop. Vi har fokus på, hvordan følelsesmæssige og relationelle erfaringer manifesterer sig kropsligt, og kan forandres gennem kroppen. Derfor kan terapien indeholde både samtale, bevægelse, terapeutisk berøring og forskellige øvelser. Under forløbet kan du for eksempel arbejde med kontakt, nærvær, grænsesætning og kropsbevidsthed.
 
Organisk psykoterapi bygger på en nænsom metode, som lægger vægt på, at den enkelte skal have lov til, i trygge og respektfulde rammer, at udvikle sig i sit eget tempo og respektere sine grænser og behov. Alle i gruppen har tavshedspligt.
 
 

PRAKTISK
 

Der er plads til 6 personer per gruppe, og alle deltagere binder sig til et helt forløb.

 

Hvis du er interesseret i at deltage i en gruppe, kontakt os pr telefon eller mail.
Hvis vi ikke kender dig i forvejen, vil vi gerne møde dig inden gruppestart og sammen afklare om gruppen er noget for dig.

 
 

Læs mere om Gruppeterapi her

 
For mere info kontakt os via telefon eller mail.