lokale til gruppeterapi hos terapikollektivet PSYKOTERAPI 

 

I terapien tager vi afsæt i samtale, kropsfornemmelser og den terapeutiske relation. De der søger terapi kan opleve at deres følelsesliv kontrollerer deres hverdag. Det kan være du føler dig tung og depressiv eller oplever at være drevet rundt i hektisk aktivitet. Nogle gange skiftevis det ene og det andet. Det kan også være du oplever at dine tanker fylder meget. Du kan opleve at være meget fokuseret på hvad andre tænker om dig eller du kan være plaget af skyldfølelse, angst eller en følelse af meningsløshed. Nogle mennesker oplever megen fysisk ubehag, som påvirker deres humør. Måske føler du dig presset af normer og forventninger fra omverdenen.

 

I terapien arbejder vi med disse tilstande, ikke som udtryk for sygdom eller fejl, men som vigtige signaler. Vi fokuserer på at gøre terapien til et trygt rum – et slags laboratorium – hvor vi i fællesskab undersøger disse tilstande og finder din vej ud af det der føles plagsomt for dig og henimod det du gerne vil.

 

Et vigtigt træk ved vores tilgang er koblingen mellem kropslig resonans, tanker og følelser. Kropslige erfaringer og reaktioner er en integreret del af den terapeutiske proces og der lægges ikke bestemte, på forhånd fastlagte tolkninger ned over dine oplevelser.

 

For tiden tilbyder vi udelukkende individuel- og parterapi. Vi arrangerer også gruppeterapi for allerede eksisterende grupper. Vi regner med at kunne tilbyde gruppterapi igen i udgangen af 2020.